Klávesové zkratky na tomto webu - základní­
Přeskočit hlavičku portálu


Atlas.cz dokončil modernizaci freemailového centra

  15:55aktualizováno  15:55
Společnost Atlas.cz dokončila ke konci ledna masivní investice do technologie pro provoz freemailových služeb. Ty dosáhly 10 milionů korun a mimo jiné umožní zvýšení velikosti poštovních schránek podle potřeb uživatelů.

Od 1. března dojde ke zvýšení limitu pro jednotlivé zprávy na 10 MB a celkové kapacity schránky na 300 MB. Martin Klofanda, marketing manager Atlas.cz k tomu uvádí: „Podle průzkumu mezi uživateli našich služeb jsme zjistili, že pro většinu z nich je tato velikost dostačující,“ a dodává: „těm, kterým ani tato velikost nebude stačit, jsme připraveni schránku zvýšit na 1 GB i více.“

Na místo plošného zvyšování velikosti e-mailových schránek se Atlas.cz chce zaměřit především na zkvalitňování služeb. Kromě dalšího zdokonalování antispamu také na vylepšení antivirové ochrany freemailových zpráv. Ke standardnímu vybavení freemailových služeb Atlasu patří kromě výše uvedené spamové a virové ochrany také protokoly POP3 a ve freemailových službách dosud ne zcela obvyklý IMAP4. Oba protokoly na Atlas.cz pak budou podporovat zabezpečené připojení SSL.

Zdroj: Atlas.cz





Hlavní zprávy

Další z rubriky

Mitchum hrál geniálně psychopaty i tvrďáky
Mitchum hrál geniálně psychopaty i tvrďáky ve westernech

VIDEO 6. srpna 1917 se v Bridgeportu ve státě Connecticut narodila filmová legenda Robert Mitchum. V mládí boxoval a z boxu si odnesl charakteristický křivý nos po...  celý článek

Zlatý věk opia skončil před 100 lety
Před 100 lety končil zlatý věk opia

VIDEO 22. července 1917 vyšel francouzský časopis La Grimace s karikaturou zobrazující dlouhovlasého kuřáka opia, kterému z očí vyzařuje ďábelské šílenství a v...  celý článek

Oškrábané a omyté brambory se v celém procesu poprvé potkají s lidskou rukou až...
Když i obyčejný brok způsobí poplach. Jak se vyrábí úplně jiné brambůrky

Ze 40 tun brambor vyrobí denně 15 tun smažených brambůrků. Od běžných chipsů se liší na první pohled i chutí. Nedají se usmažit z každé brambory, ale díky...  celý článek

Najdete na iDNES.cz



mobilní verze
© 1999–2017 MAFRA, a. s., a dodavatelé Profimedia, Reuters, ČTK, AP. Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí, šíření či dalšího zpřístupňování článků a fotografií je bez souhlasu MAFRA, a. s., zakázáno. Provozovatelem serveru iDNES.cz je MAFRA, a. s., se sídlem
Karla Engliše 519/11, 150 00 Praha 5, IČ: 45313351, zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze, oddíl B, vložka 1328. Vydavatelství MAFRA, a. s., je členem koncernu AGROFERT.