Klávesové zkratky na tomto webu - základní­
Přeskočit hlavičku portálu


Diskuse k článku

Čerstvý chléb jedním stisknutím tlačítka (pekárna Panasonic)

Elektronická pekárna může být zajímavým dárkem pro všechny milovníky čerstvě upečeného chleba, kteří nemají čas trávit dlouhé hodiny pečením. Stačí jen nasypat přísady, stisknout knoflík a jít. Za pár hodin se bytem rozvoní čerstvý chléb. Při častém užívání uspoříte i peníze.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času

0/0
14.10.2004 15:06

Karel

Schánim recepty pro domácí pekárnu chleba
Koupil jsem si domácí pekarnu chleba , a ted schanim recepty ,protože v příloze dodávané pekárny je jen par ,díky
0/0
17.7.2004 16:59

Lenka

RECEPTY a povídání o chlebu

Pekárna - suor věc. Pokud bude někdo chtít mohu zaslat receoty. vytisknuto v "kulturní" formě. Vlastní "kuchařka" na pečení chleba, rohlíků, perníků, buchet v domácí pekárně.

Kuchařka má 210 stránek. Pokud má někdo zájem stačí se ozvat na email.

0/0
12.3.2004 20:00

Jarmila

Re: RECEPTY a povídání o chlebu

Dobrý den.

Reaguji na Váš mail. Koupila jsem si domácí pekárnu a jsem nadšená. Sháním a zkouším nové recepty.

Byla bych moc vděčná za poskytnuté recepty.

Děkuji.

Mikulíková Jarmila

0/0
13.7.2004 13:55

jana

informace?
Uvazuji delsi dobu o zakoupeni pekarny Panasonic SD-253.Prosim o informace od uzivatelů.Třeba kde v Praze lze sehnat specialní chlebovou mouku,nebo jaká je nejvhodnější.Prostě myslím si,že není nad vlastní zkušenost uživatelů.Díky Jana
0/0
2.2.2004 21:41

reiss

pekárnička na chemické chleby

Před 5lety jsem si také koupil jednu pekárničku abych si mohl doma péci zdravý chléb, protože koupené jsou přechemizované a technologicky špatně dělané. Po koupi jsem zjistil, že je nejlepší kupovat nějaké směsy, o kterých vím minimálně to, že jsou žluklé a také chemizované. Ale základní potravinu jsem si takto nepředstavoval! Zavolal jsem tedy do něm.firmy, že bych k nim přijel a splečně bychom dodělali programy na tradiční recepty. A výsledek? Absolutní nezájem - než jsem pochopil, že jsme na "Západě" kde jde především o peníze. A tak jsem pekárnu přeprogramoval sám. Nakonec jsme napočítali 50 technol. chyb, kdo se rozhodl chléb kupovat nebo dělat z pochybných směsí. Nejméně 1000 hodin výzkumu pomohlo vyrobit pekárničku s takovými chleby, jaké jsme si všichni přáli. Podívat se můžetena www.sweb.cz/otareiss

0/0
22.1.2004 23:37

baker

má to jednu drobnou vadu
ten chleba skoro není k žrádlu. Ale jinak dobrý...
0/0
22.12.2003 8:52

Cena v CR je moc vysoka
V USA takovato pekarna jse prodava za $29 (Walmart). Jmam ji uz jeden rok a jsem velice spokojen. Pekarna jma moznost "fast bake", takze jse chleba upece za 58 minut. Druhej den chleba za moc nestoji, ale teplej neni spatny. Pro bezlepkovu dietu je to bezva. Da jse udelat testo pro ruzne veci jako piza, croissant, banana bread.... Jen ta cena v CR je moc vysoka. Pujde to brzy dolu, radim pockat s nakupem. Pred nekolika letech v USA stejna pekarna stala kolem $200.
0/0
22.12.2003 0:20

redwasp

navratnost???
OK, chapu lepek, ale jinak se to za dobu zivotnosti vratit nemuze, to me nikdo nevymluvi. Fakt nevim kolik stoji zhruba ten chleba, ale vic jak 30K urcite ne. Jenom v cene vyrobku je tech chlebu cca 215. Kdyz peceme jednou za tri dny, jsou to dva roky. Ta vec je na elektriku a pece 2-6 hodin. + Surovinu na vyrobu - tezko se dostanete s nakladam a pod dvacku, a to jsem optimista. Takze jestli je vysledny rozdil 10Kc, tak uz je na zaplaceni potreba 650 peceni, tedy asi 6 let. Tak dlouho to jen stezi vydrzi.
0/0
19.12.2003 20:49

Jester

Re: navratnost???

My mame doma pekarnu z ALDI za 40,- EUR a kupujeme si chleby v prasku za 89 centu. Maji spoustu ruznech druhu a z kila mouky se udela 1,5 kg chleba (to pul kilo navic je voda). Chleba se sice pripravuje pres 3 hodiny, ale samotne peceni trva jenom 50 minut, Vetsinu casu jenom kyne testo, takze spotrebu odhaduju na max 1,5 kWh.

 

 

0/0
21.12.2003 20:36

VX

levnejsi
Známý mi nabízel něco podobného za polovic. Nevím co to má za značku.
0/0
19.12.2003 16:33

Michal

spotřeba?
Jen by mě zajímala celková spotřeba proudu na upečení jednoho chleba.
0/0
19.12.2003 14:56

fotr

_
jako bych ten článek už někde viděl, bylo to asi před rokem, možná přímo na technetu? nebo na živě?
0/0
19.12.2003 10:28

fotr

Re: _

třeba tady:

http://technet.idnes.cz/noconv/novinky/audionews/pana2003_030410.html

ale pslo se o tom i jinde...

0/0
19.12.2003 10:31

max

no nevim
mame podobny doma asi 2 roky. chleba se da jist ten samy den a druhy den je fakt nedobry. kdyz se prerusi proud, je po peceni, protoze se to neda nastavit do pulky procesu, ale jen zase na zacatek... takze pouzivame tak jednou za ctvrt roku.
0/0
19.12.2003 8:56

Pepa

pekne
je to pekna vecika jen s tou rychlou navratnosti investice bych to nevidel tak ruzove
0/0
19.12.2003 1:38

Jeanus

Re: pekne

A co takhle lidi, kteří trpí nějakou alergií (lepek) nebo musí dodržovat dietu.

Pokud běžný bochník bezlepkového chleba stojí skoro 100,- Kč.

Tak myslím, že se peníze vrátí dřív než rychle.

 

0/0
19.12.2003 10:38

Pepa

Re: pekne
Tak s tim by se dalo souhlasit. I kdyz ona ta bezlepkova mouka taky neni zrovna levna zalezitost, takze pak ta uspora asi taky nebude tak velka. Pocital bych s navratnost tak 2 roky pokud budu pect 2-3 krat tydne.
0/0
19.12.2003 10:59

Patrik Chrz

Re: pekne
Ono ani tak nejde o úsporu peněz, ale o to, že pro ty, co nemají to štěstí a nejsou z velkého města, kde je nějaká pekárna s bezlepkovým pečivem je to jediný způsob, jak získat čerstvý bezlepkový chleba.
0/0
19.12.2003 20:35







Najdete na iDNES.cz



mobilní verze
© 1999–2017 MAFRA, a. s., a dodavatelé Profimedia, Reuters, ČTK, AP. Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí, šíření či dalšího zpřístupňování článků a fotografií je bez souhlasu MAFRA, a. s., zakázáno. Provozovatelem serveru iDNES.cz je MAFRA, a. s., se sídlem
Karla Engliše 519/11, 150 00 Praha 5, IČ: 45313351, zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze, oddíl B, vložka 1328. Vydavatelství MAFRA, a. s., je členem koncernu AGROFERT.