- Napište nám
- Kontakty
- Reklama
- VOP
- Osobní údaje
- Nastavení soukromí
- Cookies
- AV služby
- Kariéra
- Předplatné MF DNES
Pekárna - suor věc. Pokud bude někdo chtít mohu zaslat receoty. vytisknuto v "kulturní" formě. Vlastní "kuchařka" na pečení chleba, rohlíků, perníků, buchet v domácí pekárně.
Kuchařka má 210 stránek. Pokud má někdo zájem stačí se ozvat na email.
Dobrý den.
Reaguji na Váš mail. Koupila jsem si domácí pekárnu a jsem nadšená. Sháním a zkouším nové recepty.
Byla bych moc vděčná za poskytnuté recepty.
Děkuji.
Mikulíková Jarmila
Před 5lety jsem si také koupil jednu pekárničku abych si mohl doma péci zdravý chléb, protože koupené jsou přechemizované a technologicky špatně dělané. Po koupi jsem zjistil, že je nejlepší kupovat nějaké směsy, o kterých vím minimálně to, že jsou žluklé a také chemizované. Ale základní potravinu jsem si takto nepředstavoval! Zavolal jsem tedy do něm.firmy, že bych k nim přijel a splečně bychom dodělali programy na tradiční recepty. A výsledek? Absolutní nezájem - než jsem pochopil, že jsme na "Západě" kde jde především o peníze. A tak jsem pekárnu přeprogramoval sám. Nakonec jsme napočítali 50 technol. chyb, kdo se rozhodl chléb kupovat nebo dělat z pochybných směsí. Nejméně 1000 hodin výzkumu pomohlo vyrobit pekárničku s takovými chleby, jaké jsme si všichni přáli. Podívat se můžetena http://www.sweb.cz/otareiss" target="_blank" rel="nofollow">http://www.sweb.cz/otareiss
My mame doma pekarnu z ALDI za 40,- EUR a kupujeme si chleby v prasku za 89 centu. Maji spoustu ruznech druhu a z kila mouky se udela 1,5 kg chleba (to pul kilo navic je voda). Chleba se sice pripravuje pres 3 hodiny, ale samotne peceni trva jenom 50 minut, Vetsinu casu jenom kyne testo, takze spotrebu odhaduju na max 1,5 kWh.