Klávesové zkratky na tomto webu - základní­
Přeskočit hlavičku portálu


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času

kraja

kde?
a kde se dají sehnat???
0/0
2.4.2004 15:18

Koukam, ze uz i M$ jede v OpenSourcu!
0/0
15.2.2004 20:47

thorax

Díky, pobavili jste mně,,,
opravdu, začínám si myslezt, že co Linuxák, to hňup, který si nevidí ani na špičku nosua to na tom Linuxu občas jedu i já/. Nechápu, kde se ve Vás, uživatelích Win i Linuxu bere taková nevraživost proti MS a snaha pošpinit vše, co z MS vzešlo? Od samých prvopočátků jedu na Win a Linuxu, a to bylo v dobách, kdy se Vám o kompu ani nezdálo, spokojen i nespokojen jsem byl s oběma OS /jako s mnoha jinými/, ale nikdy bych netvrdil, te ten či onen nemá právo na existenci. Každý je ale koncipován jinak, pro různé skupiny uživatelů a Win jsou prostě pro tu větší, línější a možná i tupější uživatelskou skupinu. Na druhé straně by mně Linux na compu neuživil, nemá tu variabilitu a kompatibilitu, kterou potřebuji. Ale to je vedlejší, unikly kody, no a? Všichni Vy chytráci řvete, jak je MS shit, protože nezveřejňuje své kody a najednou Vám to vadí? To může udělat jen paranoik.  Jste směšní a je vidět, že požíváte comp jen na hraní a podobné píčovinky, o skutečné práci nemáte ani páru, sorry.
0/0
14.2.2004 8:27

nothorax

Re: Díky, pobavili jste mně,,,
Z toho co jste napsal mám trochu pocit že nevíte příliš o historii firmy MS jejich postupech. Ale každopádně s souhlas ta nevraživost je někdy až zbytečná. Píšete že by vás linux neuživil - to lze iterpretovat taky jakože vy se nedokážete uživit linuxem. To není ale nic špatného prostě znáte Window k tomu co potřebujete. Ještě poznámka - nevím že by někdo nadával že MS je šit protože mu unikly kody. To je trochu paranoidni tvrzeni ;-)
0/0
15.2.2004 15:08

nemem9aa

Re: Díky, pobavili jste mně,,,
Linux nemá tu variabilitu? - to mi nejak nesedi - nema to byt spise opacne. Mam takovy dojem ze variabilita je spise domenou linuxu.
0/0
16.2.2004 13:32

Dirk

Microsoft to upustil zamerne
Microsoft to podle mne upustil zamerne, obchody vaznou, tak chce primet lidi, aby upgradovali.
0/0
13.2.2004 19:11

Lab

Re: Microsoft to upustil zamerne
Nevim, jestli v tom byl zamer, to se ukaze az podle obsahu kodu. treba tam bude skryta moznost spehovani a to by bylo pro ms asi dost hrozna rana. ale lidi zatim nemaj upgradovat na co, to leda ze by utekla cast w9x s odlisnym kodem nez maj W2K a pribuzny verze, to bych klidne v zamer s upgradem veril..
0/0
14.2.2004 1:52

StreamLine

Re: Microsoft to upustil zamerne
Takže nejsem sám, kdo si to myslí, viz http://www.cdr.cz/a/7377: Podle mého názoru se může klidně jednat o akci samotného Microsoftu. Jeho XP se asi již tak dobře neprodává, proto potřebuje, aby uživatelé NT/2000 přešli na XP. No, a teď mají pro to jednoznačný důvod!!! NT/XP jsou nyní díky "krádeži kódu" potenciálním nebezpečím, a proto MS může předpokládat, že všichni si radši koupí bezpečnější systém, než by měli žít v nejistotě.
0/0
14.2.2004 2:05

TC

Re: Microsoft to upustil zamerne
To radsi zustanu na "nebezpecnych" W2k nez si dat do kompu "bezpecne" XP
0/0
14.2.2004 3:07

tc

Re: Microsoft to upustil zamerne
tak to je to nejstupidnejsi tvrzeni, co jsem tu cetl.
0/0
16.2.2004 7:33

m$

ftp://ftp.uni-freiburg.de/incoming/windows_2000_source_code.zip
0/0
13.2.2004 17:05

Zamer v tom evidentne je...
MS je jiz natolik neseriozni a podly, ze se dnes da verit jiz temer vsemu. Ja osobne jsem o zamernem uniku informaci presvedcen. Nejspis v tom bude zase nejaka marketingova spina. Osobne jsem strasne zvedavy, co ti typci vymysleli - jak se to da zneuzit proti konkurenci...
0/0
13.2.2004 20:37

Buddy

Re: Zamer v tom evidentne je...
No, je to priprava na to, aby jednou mohli zacit tvrdit, ze v Linuxu jsou casti kodu ukradeny z Woken. Od M$ bych v tomto smeru klidne cekal v budoucnu nejaka lziva prohlaseni.
0/0
13.2.2004 21:57

Re:
na te adrese uz nic neni
0/0
16.2.2004 7:29

delcop

"Uz ho mam"

Vubec bych se nedivil, kdyby se v tom zdrojovem kodu objevilo neco ve syslu..

IF user is glad THEN error_(blue_screen)

0/0
13.2.2004 11:49

StreamLine

Re:
:))) Nebo: diplay WinLogo delay 200 secs 'REM: to be shortened in next release display Desktop delay 200 secs 'REM: to be shortened in next release if MouseMove Then Eat_All_Processor_Time . . etc...
0/0
13.2.2004 12:31

StreamLine

Re:
...nebo Never_Release_Memory_When_You_Close_IE_Window
0/0
13.2.2004 12:39

lucc

Re:

nebo treba

Uptime_max_days:=number_of_servicepack;

IF (UpTime>Uptime_max_days): blue_screen;

0/0
13.2.2004 17:54

Re:

if (something) do nothing loop;

if (user_keyboard_input) make_very_big_swap_file();

0/0
14.2.2004 11:43

Markus

Re:

No aby tam spíše nebylo něco ve stylu:

getKernel().get_DOS().get_CPM().useFile(XYZ)

0/0
14.2.2004 23:02







Najdete na iDNES.cz



mobilní verze
© 1999–2017 MAFRA, a. s., a dodavatelé Profimedia, Reuters, ČTK, AP. Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí, šíření či dalšího zpřístupňování článků a fotografií je bez souhlasu MAFRA, a. s., zakázáno. Provozovatelem serveru iDNES.cz je MAFRA, a. s., se sídlem
Karla Engliše 519/11, 150 00 Praha 5, IČ: 45313351, zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze, oddíl B, vložka 1328. Vydavatelství MAFRA, a. s., je členem koncernu AGROFERT.