Klávesové zkratky na tomto webu - základní­
Přeskočit hlavičku portálu


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času

frenk

ktery buffer

No sice zprava hezka, ale o ktery se jedna buffer ? neco co je dnes nekde na sbernici, v procesoru ci klasicky buffer na paleni v mechanice ? Je to divna zprava vicemene v tomto stavu bezobsazna

 

0/0
19.5.2004 10:09

Martin

Re: ktery buffer
No spis je to buffer z tohoto fragmentu C programu: char buffer[16]; scanf("%s",buffer); No a pri spusteni zadas vic nez 15 znaku a mas to.
0/0
19.5.2004 10:17







Najdete na iDNES.cz



mobilní verze
© 1999–2017 MAFRA, a. s., a dodavatelé Profimedia, Reuters, ČTK, AP. Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí, šíření či dalšího zpřístupňování článků a fotografií je bez souhlasu MAFRA, a. s., zakázáno. Provozovatelem serveru iDNES.cz je MAFRA, a. s., se sídlem
Karla Engliše 519/11, 150 00 Praha 5, IČ: 45313351, zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze, oddíl B, vložka 1328. Vydavatelství MAFRA, a. s., je členem koncernu AGROFERT.