- Napište nám
- Kontakty
- Reklama
- VOP
- Osobní údaje
- Nastavení soukromí
- Cookies
- AV služby
- Kariéra
- Předplatné MF DNES
kolik má pivo bez alkoholu kalorií?
Pivo Most si pamatuju. Měl takovou černošedivou etiketu a tátovi moc nechutnalo.
Pokud nealko pivo tak jedině Budvar nebo Bernard. Z Birellu mě bolí hlava. Bůh ví, co do toho cpou.
No, je potřeba mírně poupravit to PR Prazdroje / Radegastu... :-)
V úvodu máte: "Nápad vyrábět nealkoholické pivo vznikl v Nošovicích před 18 lety a už po roce první birell opustil pivovar Radegast."
Realita je taková, že češi nikdy nedokázali slušné nealko pivo vyrobit (pito se skutečně nedalo pít), takže se v roce 1991 koupila licence na nealko pivo od Carlsbergu. Blíže třeba viz.: http://www.mobchod.cz/index.php?itemid=5937 Bylo to i na lahvích, nevím jak teď, ale dřív jo.
Smůla, ale na nealko pivo jsme leváci, musíme dělat licenční.
Ono vyrobit jde všechno, ale nesmíš porušovat patent.
Možná jsem paranoidní, jenže jakou mám jistotu, že když si dám nelko pivo, že opravdu nenadejchám ?, že se v pivovaru náhodou někdo nespletl ?
Ono by se to příslušníkovi velice špatně vysvětlovalo, takže si radši nechám zajít chuť, protože přijít o řidičák u mě znamená stát se nezaměstnaným
a) tu chuť poznáte
b) účinky na sobě taky, ne? Já teda umím vypít dost, ale poznám, jestli mám pivo, nebo NEpivo.
No, s tema dvema pivama a nenadejchani moc nevim, ja 2 nealko piva docela chvili cejtim. Tady http://www.ontola.com/nealkolicke-pivo-mohu-po-nem-ridit nekdo popisuje, jak vypil 2 piva a nadejchal.
No logicky něco nadejchat musite, jdeno pivo 10` má cca 3% alkoholu, jeden Birell má 0,3%. Jeden Birell asi bude někde v toleranci měřáku, více kousků, kdo ví ...
Možná jsem paranoidní, jenže jakou mám jistotu, že když si dám nelko pivo, že opravdu nenadejchám ?, že se v pivovaru náhodou někdo nespletl ?
Ono by se to příslušníkovi velice špatně vysvětlovalo, takže si radši nechám zajít chuť, protože přijít o řidičák u mě znamená stát se nezaměstnaným
taky plánuju nákup alkohol testeru
HGB je vyspělá technologie, která při správném používání pouze reguluje finální stupňovitost na požadovanou úroveň.
Nikdy by mě nenapadlo, jak líbivými slovy lze popsat prasárnu "uvaříme šestnáctku a naředíme vodou tak, aby byl výsledný poměr desítka". To není o žádné vyspělé technologoii, to je o pančování piva, které akorát majitelům přinese větší zisk, protože jim stačí menší nádrže na silnější pivo a zbytek domíchají vodou. Tfuj.