Klávesové zkratky na tomto webu - základní­
Přeskočit hlavičku portálu


Diskuse k článku

Pivovod O2 areny dokáže za čtvrt hodiny „opít“ pivem malé město

Kilometry potrubí, téměř dvě stě výčepů a pivo za čtyři vteřiny. V žádné jiné sportovní hale světa nenajdete propracovanější systém distribuce piva.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času

Host

prej outů

děte mi s outů arénou do pérdele, to si raději dám pivo v pořádný hospodě...

0/0
3.9.2010 14:52

Host

0,4

Velky pivo 0,4l, velkej panák 4cl, nějak se nám to zmenšuje. Za chvíli se bude půllitru říkat tuplák.

0/0
5.7.2010 22:25

Host

v O2 jsou stejně fronty na pivo 40 minut

Oni to tam nějak organizačně nezvládaj, takže ten systém je jim na nic. Tuhle na koncertě dole tam byl taky bar, ale pivo i míchaný nápoje prodává pořád jeden a ten samej člověk, takže záleží co chce ten před tebou ve frontě. Ty míchaný drinky jim pak nejdou, mazlej se tam s každym dvě minuty a než se zaplatí tak je to příšerně dlouhý. Mělo by je napadnout dát frontu jen na piva a pak na to ostatní.

0/0
5.7.2010 18:24

pletiplot

Re: v O2 jsou stejně fronty na pivo 40 minut

Tak to s tebou souhlasím. Rozdělením obsluhy by vytočili ještě 2x tolik.

0/0
21.7.2010 18:55

Host

rohozka:-D

pro vsechny, zpravy z prvni ruky;-) majitel Svijan, v dubnu poridil

vetsinovy podil v pivovaru Rohozec, tudiz nas ceka znovuvzkriseni

polomrtveho pivovaru a s nim i nove chutne pivo...snad vytvori zase

nejakou perlu jako je Maz:-)

0/0
4.7.2010 17:36

Oodi

Re: rohozka:-D

Rohozec je dobré pivo už nějakou dobu a jejich dvanáctka Skalák je jedno z nej piv, co jsem kdy pil!! Má úžasnej řízR^

0/0
5.7.2010 17:56

Host

Re: rohozka:-D

Na Rohozci se nic vylepšovat nedá,je to super pivo a doufám že to novej majitel nezkazí,oni už ty Svijany taky nejsou to co bejvaly,ale to je následek obrovský poptávky,na kterou musely zareagovat prudkym zvýšenim produkce a kvalitka šla trošku stranou.Je to vždycky něco za něco,dřív jsem Svijany v žádnym krámu v Praze nemoh sehnat,teď toho má Tesco plný regály a nejspíš i sklady...

0/0
5.7.2010 22:29

Host

Re: rohozka:-D

to ja rohozka:-)...kamo spatne se mi to rika, ale mas pravdu, taky se mi ty svijany moc nezdaj....bejvaly lepsi...ale porad sou super:-)...

0/0
7.7.2010 2:08

Host

tuzemské pivovary

na bečky ven k táboráku bývala dobrá Černá Hora, jedno kolikastupňová a možná stále je.

Česká piva jsou jako CELEK určitě chutnější a lepší než piva zbytku Evropy.

Rád se napiji a ochutnám jakékoliv pivo.

Osobně dávám přednost točenému. V poslední době mi chutná černohorský Kvasar 14° točená na hradě Nový hrad a v "podhradí" přilehlém šenku nedaleko Blanska. V hospodě už mi tak neleze. Když je po ruce tak Radegast 12° .Když to nejde, tak jako Brňák dám Starobrno 12° nebo i tu Plzeň 12° .

V Jeseníkách mi velmi chutnal např. Pernštejn 11° .

0/0
3.7.2010 15:29

Host

Re: tuzemské pivovary

... a ještě dovětek -

Hodně dobrých piv je z českých a moravských malých pivovarů, které zásobují hospody, hostince či restaurace jen ve svém nejbližším okolí a které se do velkých měst nikdy nedostanou ....... prostě si tam musíte zajet .

PIVU ZDAR R^

0/0
3.7.2010 15:30

Host

Re: tuzemské pivovary

Naštěstí už i my ve velkých městech máme minipivovárky-konkrétně u nás v Praze je jich hned několik,například U Medvídků-tam spousta návštěvníků přijde a dá si Budvar,protože každej ani netuší,že ta hospoda je veliká a že je tam patro,ve kterém se pije místní pivo,které se vaří jen pro znalce,co si chtějí na pivu opravdu pochutnat.No a do zájezdů z Ruska nebo Japonska se naleje humus jménem Budvar,prodá se jim předražená svíčková,občas,když je tam dechovka,tak jim k tomu i zahrajou a dosvidaňja nebo jak se to gavarí pa růsky :-)

0/0
5.7.2010 22:39

Host

Re: tuzemské pivovary

Z pražských minipivovarů dávám přednost Novoměstskému pivovaru ve Vodičkově ulici. Tam mají zase na turisty jinou fintu - od 10:00 do 12:00 je pivo za polovinu, chodí tam lidé z okolí na oběd a po 12:00 ať si ho turisté zaplatí.

0/0
7.7.2010 9:37

r-man

Re: tuzemské pivovary

zkuste taky Richtera pod Bulovkou - Loc: 50°6'55.071"N, 14°27'58.646"E

0/0
7.7.2010 14:06

Host

Re: tuzemské pivovary

Já sem tam byl jednou okolo poledního na oběd, ale řekli mi, že vlastní pivo prodávaj jenom večer :-(

0/0
17.7.2010 22:01

Host

Re: tuzemské pivovary

jj, Kvasar je kvalitka, ale tiez som si vsimol, ze mi uz nechuti tak ako ked som sa dohno zamiloval :) ... tak neviem ci to je tym, ze si moje bunky chutove zvykli, alebo ho nevedia uz tak nacapovat/ukladnit. Ono to asi nebude len tak, nepokazit pivo cestou k zakaznikovi ... do zaludku.

0/0
4.7.2010 23:29

Host

Re: tuzemské pivovary

stačí si zajet pro originální kvasar k panu Jelínkovi do Sentic ;-)

Ten z ČH je pouze slabý odvar, postavený na jeho receptuře... !

0/0
5.7.2010 17:14

Host

Re: tuzemské pivovary

Bacha-Slovák hodnotí naše pivo a asi není úplně spokojen.Kvůli tomu asi nebudu spát :-)

0/0
5.7.2010 22:43

Milan_Seliga

Re: tuzemské pivovary

Kvasar je pivo do ktereho je pridane medove aroma (ne med, jen aromad)... a chutove teda nic moc

0/0
7.7.2010 0:08

Milan_Seliga

Re: tuzemské pivovary

Zrovna ted o vikendu se zenil kamarad a hostina byla primo v Cernohorskem pivovaru a... Zkusil jsem dvanactku, kvasara a nakonec jsem skoncil u Patera (jedenactka), ale i ten byl pitelny az tak po patem pivu kdy cloveku uz bylo jedno co pije :-/

0/0
7.7.2010 0:09

Host

jak tomuhle můžou říkat pivo?

jak tomuhle můžou říkat pivo? Pivo natočený za 4 vteřiny? Každej kdo pije pivo a není to úplný prase přece ví že pivo se musí natočit aspoň na třikrát. S tímhle systémem bych se já asi ani moc nechlubil protože to je akorát prznění piva. To tam můžou rovnou točit limonádu tu tímhle jejich systémem aspoň nezkazej. A ještě to je tlakovaný dusíkem no to je hnus v pivu pak máš akorát fontánu a nevíš jestli piješ pivo nebo nějákou hnusnou limonádu. Myslím si, že každej opravdovej pivař spíš nad tím musí brečet než to oslavovat.

0/0
3.7.2010 8:37

Host

Re: jak tomuhle můžou říkat pivo?

Taky názor. Ale mistr světa v tomto oboru zase říká, že by se mělo točit najednou. Tak já nevím, komu z vás mám věřit :-D A abych pravdu řekl, mně víc chutná pivo natočený na jeden zátach. Nesnáším, když někdo točí pivo nadesetkrát - třeba pěna je pak taková divná.

http://hobby.idnes.cz/zahradni-party-naucte-se-tocit-pivo-jako-profesional-p01-/hobby-zahrada.asp?c=A090729_153306_hobby-zahrada_bma

0/0
3.7.2010 11:20

kOBLICH

Re: jak tomuhle můžou říkat pivo?

Naštěstí píšou, že netočí pivo, ale Staropramen... Tomu to nevadí.

0/0
5.7.2010 14:14

papazian

Re: jak tomuhle můžou říkat pivo?

Souhlas, také  tento pivovar švindloval s pěnou. Zde v aréně si nerad dávám pivo, protože je podprůměrných kvalit a ani nerespektuje, že to má být půl litr, nikoliv nějakých 4 deci. Na pivo se chodí do dobré restaurace, zde nelze očekávat pivní zážitek, jen vyyřešení největšího pocitu žízně.  A z nouze se dělá ctnost.

0/0
7.7.2010 12:02

Tomaseq

Pivko

Lepší jak Gambrihnus ...

0/0
2.7.2010 22:51

Host

staráč

eh, kdysi sem ho pil a ušlo to ,ale pak najednou mi přestalo chutnat , a uz ho ani nemuzu videt , neco se na nem zmenilo fakt blivajz , ale mozna je to tim ze to pivko neumej natocit , postrádam studenou orosenou sklenici ,a hromadu bublinek ... ;-O

0/0
2.7.2010 19:28

Host

Re: staráč

provázky bublinek !

0/0
2.7.2010 19:28

pivovarský chasník

opít

se tam může maximálně blázen nebo sebevrah. Čepují tam Staropramen.

0/0
2.7.2010 14:52

Host

A proc cepujou ceskou sragoru

a ne nejaky poradny pivo, treba nektery belgicky klasterni nebo aspon poctivy bavorsky? Staropramen, kristepane. A jeste ctyrdeci.

0/0
2.7.2010 14:21

Host

Re: A proc cepujou ceskou sragoru

pokial nechapes, tak ide o podporu domaceho trhu. ja si myslim ze je to dobra volba.

0/0
2.7.2010 15:04

Host

Re: A proc cepujou ceskou sragoru

Proboha, rozeběhni se proti zdi a dej si jí hlavou o radiátor! Snad nemůžeš srovnávat český pivo s nějakým západním rádobypivem :D .. Utikej třeba na Stellu a nezapomeň si seříznout pěnu nožem :D ... [>-] Czech beer forever!

0/0
2.7.2010 16:07

Oodi

Re: A proc cepujou ceskou sragoru

Belgická klášterní jsou výborná piva, sice ne pilsenery, ale výborná. Ale jsou silná, chuti českého konzumenta nezvyklá a hlavně příšerně drahá. Ten trouba si zas něco přečetl a teď hází machra a nebo jen provokuje.

0/0
5.7.2010 18:01

pletiplot

Re: A proc cepujou ceskou sragoru

JJ, nedávno jsem ho měl jen půlku flašky (prodává se po sedmičkách), moc dobrý bylo, ale prospal jsem pak odpoledne :-)

0/0
21.7.2010 19:01

Oodi

Re: A proc cepujou ceskou sragoru

Nesměj tam točit ani dvanáctku, tak tam těžko bude téct osmiprocentní Karmelitaer triple ty chytráku rádobyevropská.

A to ani nemluvím o tom, že trojka belgického u nás stojí minimálně kolem sedmdesáti korun.

0/0
5.7.2010 18:00

Host

Re: A proc cepujou ceskou sragoru

Ty zabedněnče právě si urazil moje oblíbený pivo,který piju 20 let a je jen málo piv na takový úrovni jako právě desítka Staropramen,snad jen Chodovar z Chodové Plané u Mariánských lázní nebo Opat z Olivětína u Broumova.Já už jsem něco piva vypil,i to bavorské jsem si dal,když jsem v Mnichově navštívil hospodu,ve které řečnil pan Adolf Hitler,který,jak známo,o několik let později vedl válku proti masovému vrahovi Stalinovi,ale chtěl jsem říct,že ani v tom Bavorsku mi nechutnalo pivo tak jako v Čechách,ale samozřejmě nemám na mysli Gambrinus nebo Budvar-to je hnus,ale naštěstí se to dá využít při mytí tramvají a je to dokonce levnější než speciální čistící přípravek :-) S pozdravem Vašek Švihlík-žádnej anonym :-)

0/0
5.7.2010 21:29

Host

Re: A proc cepujou ceskou sragoru

Mohlo to být ještě horší, třeba Gambrinus nebo Starobrno.

0/0
7.7.2010 9:40

Host

HA HA HA

No to sou zase tady odborníci, kolik jste toho vychlastali?

0/0
1.7.2010 13:11

sanborn

a co pivo co se nevytočí..

a zůstane v rozvodech a příští akce je třeba za 14 dní??

0/0
1.7.2010 11:10

Host

Re: a co pivo co se nevytočí..

Stači pořádně číst článek. Pivo zůstává v tancích maximalně 3 týdny (tj. 21 dní) a pak se musí vylít.

0/0
1.7.2010 11:26

Host

Re: a co pivo co se nevytočí..

On ale mluví o rozvodech. Stačí si pořádně přečíst přízpěvek :-)

0/0
1.7.2010 22:50

Host

Re: a co pivo co se nevytočí..

Kdyz jsme u toho cteni, zacal bych byt vami Pravidly ceskeho pravopisu.

0/0
2.7.2010 10:14

TClovek

Re: a co pivo co se nevytočí..

treba byl opily, tak u toho ty prispevky zpiva :-)

0/0
3.7.2010 14:17

Host

Re: a co pivo co se nevytočí..

Když už píšeš poučky o pravopisu, zkus použít interpunkci a správné čárky... lol

0/0
3.7.2010 14:38

Host

Re: a co pivo co se nevytočí..

Než začneš psát ty svoje bláboly, zjisti si, co to je interpunkce, ty tatarskéj loláku.

0/0
3.7.2010 14:56

r-man

Re: a co pivo co se nevytočí..

Grammar nazi - beating each other :-)

0/0
7.7.2010 14:12

Host

Re: a co pivo co se nevytočí..

Ctrnact dni? V O2 Arene jsou bezne tak tri akce to tydne.

0/0
1.7.2010 13:42

Host

Re: a co pivo co se nevytočí..

Jednou za 14 dní?;-D

0/0
3.7.2010 15:02

Host

Re: a co pivo co se nevytočí..

Pražáci vypijí i archivní burčák tak proč by nevypili zvětralé pivo????

0/0
6.7.2010 15:55

Host

Tak proto byla O2 Arena tak predrazena

a budou ji splacet jeste deti nasich deti...tak hlavne at pivicko chutna [>-]R^

0/0
30.6.2010 22:49

p555

pivovod?

tak proc tam tedy netoci pivo, ale vltavske splasky zvane staropramen?

0/0
30.6.2010 19:46

stefi_ul

Re: pivovod?

ale no tak... kazdy pivo se da zkazit a to hlavne u vycepu. Je jen malo piv, ktera maji vysoky standard i co se kontrol na vycepu tyka. StaryPramen je mezi nima. Plzen si to taky hlida. Chut piva je vsude stejna. Pokud ti nechutna, tak to nepij. Ja taky muzu rict, ze StaroBrno je humac, protoze sem po nem mel dva dny nafoukly bricho jak balon. Ale neudelam to, protoze vim, ze sem to chtel rychle na zizen a nebylo to ono. Ale vim, ze ho urcite zkazil az posledni clanek na dlouhy trase. Pil sem toho dost na vycet a sem rad, ze jen par z toho mnozstvi se da oznacit za nedobre. Spokojenost byla s Kozlem, Ferdinandem na Sazave, Platan, Budwar, i Jezek v Jihlave sel, Ostravar, Radek, Vratislavice, Staropramen, Plznicka, Zlatopramen. Super je Zamberecky Kanec, nebo Lipan z minipivovaru v Drazici, i Bernard celkem usel.Granat taky celkem rad. Spatny bylo starobrno, Louny, kdyz to jeste byly Louny.Ve Stribre v jednom baru delali SILENY GAMBAC. Ted o vikendu na hrazi ve Vranove LITOVEL - hnus.

0/0
1.7.2010 18:25







Najdete na iDNES.cz



mobilní verze
© 1999–2017 MAFRA, a. s., a dodavatelé Profimedia, Reuters, ČTK, AP. Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí, šíření či dalšího zpřístupňování článků a fotografií je bez souhlasu MAFRA, a. s., zakázáno. Provozovatelem serveru iDNES.cz je MAFRA, a. s., se sídlem
Karla Engliše 519/11, 150 00 Praha 5, IČ: 45313351, zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze, oddíl B, vložka 1328. Vydavatelství MAFRA, a. s., je členem koncernu AGROFERT.