- Napište nám
- Kontakty
- Reklama
- VOP
- Osobní údaje
- Nastavení soukromí
- Cookies
- AV služby
- Kariéra
- Předplatné MF DNES
děte mi s outů arénou do pérdele, to si raději dám pivo v pořádný hospodě...
Velky pivo 0,4l, velkej panák 4cl, nějak se nám to zmenšuje. Za chvíli se bude půllitru říkat tuplák.
Oni to tam nějak organizačně nezvládaj, takže ten systém je jim na nic. Tuhle na koncertě dole tam byl taky bar, ale pivo i míchaný nápoje prodává pořád jeden a ten samej člověk, takže záleží co chce ten před tebou ve frontě. Ty míchaný drinky jim pak nejdou, mazlej se tam s každym dvě minuty a než se zaplatí tak je to příšerně dlouhý. Mělo by je napadnout dát frontu jen na piva a pak na to ostatní.
Tak to s tebou souhlasím. Rozdělením obsluhy by vytočili ještě 2x tolik.
pro vsechny, zpravy z prvni ruky;-) majitel Svijan, v dubnu poridil
vetsinovy podil v pivovaru Rohozec, tudiz nas ceka znovuvzkriseni
polomrtveho pivovaru a s nim i nove chutne pivo...snad vytvori zase
nejakou perlu jako je Maz:-)
Rohozec je dobré pivo už nějakou dobu a jejich dvanáctka Skalák je jedno z nej piv, co jsem kdy pil Má úžasnej říz
na bečky ven k táboráku bývala dobrá Černá Hora, jedno kolikastupňová a možná stále je.
Česká piva jsou jako CELEK určitě chutnější a lepší než piva zbytku Evropy.
Rád se napiji a ochutnám jakékoliv pivo.
Osobně dávám přednost točenému. V poslední době mi chutná černohorský Kvasar 14° točená na hradě Nový hrad a v "podhradí" přilehlém šenku nedaleko Blanska. V hospodě už mi tak neleze. Když je po ruce tak Radegast 12° .Když to nejde, tak jako Brňák dám Starobrno 12° nebo i tu Plzeň 12° .
V Jeseníkách mi velmi chutnal např. Pernštejn 11° .
... a ještě dovětek -
Hodně dobrých piv je z českých a moravských malých pivovarů, které zásobují hospody, hostince či restaurace jen ve svém nejbližším okolí a které se do velkých měst nikdy nedostanou ....... prostě si tam musíte zajet .
PIVU ZDAR
jak tomuhle můžou říkat pivo? Pivo natočený za 4 vteřiny? Každej kdo pije pivo a není to úplný prase přece ví že pivo se musí natočit aspoň na třikrát. S tímhle systémem bych se já asi ani moc nechlubil protože to je akorát prznění piva. To tam můžou rovnou točit limonádu tu tímhle jejich systémem aspoň nezkazej. A ještě to je tlakovaný dusíkem no to je hnus v pivu pak máš akorát fontánu a nevíš jestli piješ pivo nebo nějákou hnusnou limonádu. Myslím si, že každej opravdovej pivař spíš nad tím musí brečet než to oslavovat.
Taky názor. Ale mistr světa v tomto oboru zase říká, že by se mělo točit najednou. Tak já nevím, komu z vás mám věřit :-D A abych pravdu řekl, mně víc chutná pivo natočený na jeden zátach. Nesnáším, když někdo točí pivo nadesetkrát - třeba pěna je pak taková divná.
eh, kdysi sem ho pil a ušlo to ,ale pak najednou mi přestalo chutnat , a uz ho ani nemuzu videt , neco se na nem zmenilo fakt blivajz , ale mozna je to tim ze to pivko neumej natocit , postrádam studenou orosenou sklenici ,a hromadu bublinek ...
se tam může maximálně blázen nebo sebevrah. Čepují tam Staropramen.
a ne nejaky poradny pivo, treba nektery belgicky klasterni nebo aspon poctivy bavorsky? Staropramen, kristepane. A jeste ctyrdeci.
pokial nechapes, tak ide o podporu domaceho trhu. ja si myslim ze je to dobra volba.