Diskuze

Pivovod O2 areny dokáže za čtvrt hodiny „opít“ pivem malé město

Kilometry potrubí, téměř dvě stě výčepů a pivo za čtyři vteřiny. V žádné jiné sportovní hale světa nenajdete propracovanější systém distribuce piva.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Host

3. 9. 2010 14:52
prej outů

děte mi s outů arénou do pérdele, to si raději dám pivo v pořádný hospodě...

0 0
možnosti
C

Host

5. 7. 2010 22:25
0,4

Velky pivo 0,4l, velkej panák 4cl, nějak se nám to zmenšuje. Za chvíli se bude půllitru říkat tuplák.

0 0
možnosti

Host

5. 7. 2010 18:24
v O2 jsou stejně fronty na pivo 40 minut

Oni to tam nějak organizačně nezvládaj, takže ten systém je jim na nic. Tuhle na koncertě dole tam byl taky bar, ale pivo i míchaný nápoje prodává pořád jeden a ten samej člověk, takže záleží co chce ten před tebou ve frontě. Ty míchaný drinky jim pak nejdou, mazlej se tam s každym dvě minuty a než se zaplatí tak je to příšerně dlouhý. Mělo by je napadnout dát frontu jen na piva a pak na to ostatní.

0 0
možnosti

pletiplot

21. 7. 2010 18:55
Re: v O2 jsou stejně fronty na pivo 40 minut

Tak to s tebou souhlasím. Rozdělením obsluhy by vytočili ještě 2x tolik.

0 0
možnosti

Host

4. 7. 2010 17:36
rohozka:-D

pro vsechny, zpravy z prvni ruky;-) majitel Svijan, v dubnu poridil

vetsinovy podil v pivovaru Rohozec, tudiz nas ceka znovuvzkriseni

polomrtveho pivovaru a s nim i nove chutne pivo...snad vytvori zase

nejakou perlu jako je Maz:-)

0 0
možnosti
O

Oodi

5. 7. 2010 17:56
Re: rohozka:-D

Rohozec je dobré pivo už nějakou dobu a jejich dvanáctka Skalák je jedno z nej piv, co jsem kdy pil!! Má úžasnej řízR^

0 0
možnosti

Host

3. 7. 2010 15:29
tuzemské pivovary

na bečky ven k táboráku bývala dobrá Černá Hora, jedno kolikastupňová a možná stále je.

Česká piva jsou jako CELEK určitě chutnější a lepší než piva zbytku Evropy.

Rád se napiji a ochutnám jakékoliv pivo.

Osobně dávám přednost točenému. V poslední době mi chutná černohorský Kvasar 14° točená na hradě Nový hrad a v "podhradí" přilehlém šenku nedaleko Blanska. V hospodě už mi tak neleze. Když je po ruce tak Radegast 12° .Když to nejde, tak jako Brňák dám Starobrno 12° nebo i tu Plzeň 12° .

V Jeseníkách mi velmi chutnal např. Pernštejn 11° .

0 0
možnosti

Host

3. 7. 2010 15:30
Re: tuzemské pivovary

... a ještě dovětek -

Hodně dobrých piv je z českých a moravských malých pivovarů, které zásobují hospody, hostince či restaurace jen ve svém nejbližším okolí a které se do velkých měst nikdy nedostanou ....... prostě si tam musíte zajet .

PIVU ZDAR R^

0 0
možnosti

Host

3. 7. 2010 8:37
jak tomuhle můžou říkat pivo?

jak tomuhle můžou říkat pivo? Pivo natočený za 4 vteřiny? Každej kdo pije pivo a není to úplný prase přece ví že pivo se musí natočit aspoň na třikrát. S tímhle systémem bych se já asi ani moc nechlubil protože to je akorát prznění piva. To tam můžou rovnou točit limonádu tu tímhle jejich systémem aspoň nezkazej. A ještě to je tlakovaný dusíkem no to je hnus v pivu pak máš akorát fontánu a nevíš jestli piješ pivo nebo nějákou hnusnou limonádu. Myslím si, že každej opravdovej pivař spíš nad tím musí brečet než to oslavovat.

0 0
možnosti

Host

3. 7. 2010 11:20
Re: jak tomuhle můžou říkat pivo?

Taky názor. Ale mistr světa v tomto oboru zase říká, že by se mělo točit najednou. Tak já nevím, komu z vás mám věřit :-D A abych pravdu řekl, mně víc chutná pivo natočený na jeden zátach. Nesnáším, když někdo točí pivo nadesetkrát - třeba pěna je pak taková divná.

http://hobby.idnes.cz/zahradni-party-naucte-se-tocit-pivo-jako-profesional-p01-/hobby-zahrada.asp?c=A090729_153306_hobby-zahrada_bma

0 0
možnosti
TB

Tomaseq

2. 7. 2010 22:51
Pivko

Lepší jak Gambrihnus ...

0 0
možnosti

Host

2. 7. 2010 19:28
staráč

eh, kdysi sem ho pil a ušlo to ,ale pak najednou mi přestalo chutnat , a uz ho ani nemuzu videt , neco se na nem zmenilo fakt blivajz , ale mozna je to tim ze to pivko neumej natocit , postrádam studenou orosenou sklenici ,a hromadu bublinek ... ;-O

0 0
možnosti

Host

2. 7. 2010 19:28
Re: staráč

provázky bublinek !

0 0
možnosti
PC

pivovarský chasník

2. 7. 2010 14:52
opít

se tam může maximálně blázen nebo sebevrah. Čepují tam Staropramen.

0 0
možnosti

Host

2. 7. 2010 14:21
A proc cepujou ceskou sragoru

a ne nejaky poradny pivo, treba nektery belgicky klasterni nebo aspon poctivy bavorsky? Staropramen, kristepane. A jeste ctyrdeci.

0 0
možnosti

Host

2. 7. 2010 15:04
Re: A proc cepujou ceskou sragoru

pokial nechapes, tak ide o podporu domaceho trhu. ja si myslim ze je to dobra volba.

0 0
možnosti