Klávesové zkratky na tomto webu - základní­
Přeskočit hlavičku portálu


Diskuse k článku

Stačí za pět sekund naskákat bakterie na spadlý chleba? Ano i ne

Pro většinu na zem spadlých potravin se neváháme ohnout. Ale lepší je pokušení nepodlehnout. Ani rychlá reakce totiž nezabrání bakteriím ze země, aby se s dalším soustem nepřidaly k naší už tak bohaté mikroflóře.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Výpis zvoleného vlákna.
Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času

osk

Kdyby mi spadlo někde v mhd nebo jiném veřejném místě

tak to samozřejmně jíst nebudu, ale když mi spadne třeb doma nebo někde v lese tak přece nebudu šaškovat kvuli pár bakteriím.

0/0
10.8.2011 14:20

l.g

Re: Kdyby mi spadlo někde v mhd nebo jiném veřejném místě

Pokud si dáte v MHD bagetu, kterou budete drže stejnou rukou, kterou jste se před tím držel madla, tak si buďte jist, že to je asi stotisíckrát horší, než když vám doma spadne jídlo na podlahu a vy ho sníte.

Přes to se takové chování většině lidí neekluje. To samé je při používání mobilu, klávesnice počítače, volantu v autě...

Je to normální fobie. Nemá smysl se s tím vůbec zabývat.

+2/0
10.8.2011 14:37







Najdete na iDNES.cz



mobilní verze
© 1999–2017 MAFRA, a. s., a dodavatelé Profimedia, Reuters, ČTK, AP. Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí, šíření či dalšího zpřístupňování článků a fotografií je bez souhlasu MAFRA, a. s., zakázáno. Provozovatelem serveru iDNES.cz je MAFRA, a. s., se sídlem
Karla Engliše 519/11, 150 00 Praha 5, IČ: 45313351, zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze, oddíl B, vložka 1328. Vydavatelství MAFRA, a. s., je členem koncernu AGROFERT.