Klávesové zkratky na tomto webu - základní­
Přeskočit hlavičku portálu


Diskuse k článku

Podívejte se: Na stánku Technetu jste mohli ochutnat kouzla molekulární kuchyně

Před očima návštěvníků jsme vykouzlili z tekutiny mátové kuličky Technetu. Zájemci mohli ochutnat i kapučíno "vařené" v dusíku. Prozradili jsme i tajemství, jak se všechna tato kouzla molekulární kuchyně provádí.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času

Červená_Karkulačka

konečně

...AMAROUNY - huráááááááááááá

0/0
8.11.2011 21:28

kickup_thefire

diky technete!

Dobry to bylo. Mata fakt jak mata, kapuco fakt jak kapuco. diky technete!

0/0
7.11.2011 21:39

Gamehoror

tohle si rád odpustim :-)

0/0
7.11.2011 19:34

venecek.nebo.rakvicku

Re: tohle si rád odpustim :-)

žilou :)

0/0
7.11.2011 21:32

Labia Majora Zemanová

...

Panu Koukolíčkovi bych naordinoval 3 kopečky zmrzliny ze suchého ledu, aby ho přešli roupi.

0/0
7.11.2011 16:50

venecek.nebo.rakvicku

Báječní muži....

...s plynem :D

0/0
7.11.2011 15:21

Labia Majora Zemanová

Re: Báječní muži....

Velikáni ...

0/0
7.11.2011 16:50

elfinn

Pan

Koukolíček je v pohodě. Znám ho spíš z klasické teplé kuchyně, ale je radost vidět, když má člověk radost z práce. :-)

0/0
7.11.2011 15:17

Labia Majora Zemanová

Re: Pan

Já tu teplou kuchyni moc netento ...

0/0
7.11.2011 16:50

Carmel Tel

ň je sexy

ňuuuu;-D;-)

0/0
5.11.2011 7:01







Najdete na iDNES.cz



mobilní verze
© 1999–2017 MAFRA, a. s., a dodavatelé Profimedia, Reuters, ČTK, AP. Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí, šíření či dalšího zpřístupňování článků a fotografií je bez souhlasu MAFRA, a. s., zakázáno. Provozovatelem serveru iDNES.cz je MAFRA, a. s., se sídlem
Karla Engliše 519/11, 150 00 Praha 5, IČ: 45313351, zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze, oddíl B, vložka 1328. Vydavatelství MAFRA, a. s., je členem koncernu AGROFERT.