- Napište nám
- Kontakty
- Reklama
- VOP
- Osobní údaje
- Nastavení soukromí
- Cookies
- AV služby
- Kariéra
- Předplatné MF DNES
takže to máme cca 4l/100km (když tak mě opravte, ale řádově to bude správně), průměrná cesta 1000km ročně, aha když ročně sním hranolky a sejry usmažené v barelu oleje, tak to vyjde...
Emise CO2 jsou stejný jako u každýho jinýho paliva. Tohle jsou jen virtuální úvahy. Možná by bylo zajímavější porovnání i dalších složek exhalací které při spalování takového paliva vznikají.
Dyť ti píšu, že to finacuje McD! :-))) Je to postup jak zmanipulovat podprahově myšlení a donutit evropany víc chodit na BigMac menu s velkýma hranolkama!
POZOR!
Tyto chemtrails má na svědomí MacDonalds! Je to spiknutí!
Ve ctvrtek radeji nelitat...
Budou mít dostatek oleje z friťáku?
Proč myslíš že to zkoušejí na letech z USA? tak toho bude dycky dost a dost
Emise uhlíku? O 80 %? Hlavně, že víme, co se na tom oleji smažilo...
Nic nového. Už Cimrman používal do svých motorů zbytky voňavek z kadeřnictví Emilie Galotti.
Když do starého dieselu nalejete přepálený olej taky pojede!
Vážení cestující, z důvodu nedostatku paliva Vás prosíme,abyste si ve vlstním zájmu objednali u palubního personálu dvojté porce hranolek!
článek s uplně stejným textem vyšel na aktuálně cz v 19:00
Když můžou recyklovat fritovací olej, proč ne novinové články ? Je nová doba, musí se šetřit