- Napište nám
- Kontakty
- Reklama
- VOP
- Osobní údaje
- Nastavení soukromí
- Cookies
- AV služby
- Kariéra
- Předplatné MF DNES
ano, to je ta nezavisla "veda", placena prumyslem. Stejne to je ve zdravotnictvi a pod.
krom toho nebýval v tom dříve taky kokain? respektive podobný povzbuzovák?
kdo ví co dělá kolový nápoj třeba s hliníkovým desetníkem nebo s jinými kovy po té co je v něm .... by to v životě nepozřel
A on v Coca-Cole ještě nějaký cukr zůstal?
V té co je pro Protektorát a další východní Lebensraum ne, jen v té na západ od nás.
Coca-Cola je dooobrá akorát na čištění WC as pro výrobce.
Z vlastní zkušenosti mohu potvrdit, že pijete-li denně významné množství nápoje typu cola (a je fuk, zda c-c, pepsi, RC...), pak vyloučíte-li ji, zhubnete. 1 l coly obsahuje cca 1800 kJ a navíc ten nápor cukru či glukózo-fruktózového sirupu vám zvedne krevní cukr a pak chcete zas a zas jíst. Odvyknout si ale znamená absťák tak na týden. Po čase vám to přestane chybět úplně (po několika měsících). Glukózo-fruktózový sirup je svinstvo horší než cukr i proto, že na rozdíl od cukru člověku neřekne, že má dost a tak to do sebe leje nonstop. Výzkum ukázal řadu nebezpečí g-f sirupu: zvětšení, ztučnění a zánět jater, vliv na ledviny, na citlivost na inzulín a na jeho sekreci.
Pro všechny, kteří se níže radovali, že jsou štíhlí, ačkoli konzumují cukr: OMYL! Viděl jsem dokument, kde odborník na hubnutí ukazoval srdce člověka, který konzumoval hodně cukru. Ač byl štíhlý, srdce bylo úplně obrostlé tukem. Tohle vám cukr udělá. Pak zemřete na infarkt, přestože jste štíhlí.
A ještě jeden údaj: profesor John Yudkin v roce 1971 vydal bestseller "Pure, White and Daedly", ve kterém uvedl výsledky svých studií (několik tisíc mužů ve věku 45 až 46 let). Závěr: Riziko infarktu nezvyšuje potrava bohatá na tuky, ale nadměrná konzumace továrního cukru (!) Ke stejným závěrům dospěli i jiní odborníci (a to již od 30. let), kteří ovšem nebyli placeni žádnými společnostmi.
jasně, proto lékaři těm co dělali pokus a stravovali se jen v MC už po pár týdnech říkali, že se můžou jít podívat do pelhřimova...
Bohužel - v Coca Cole vyráběné pro Českou republiku je místo cukru fruktózový sirup.
Ten je horší než cukr.
Rozdíl popsaný třeba zde: http://goo.gl/08MnLK
Fruktozový sirup se v potravinářství nepoužívá. Fruktozo-glukozový sirup obsahuje 55% fruktozy, obyčejný cukr 50%. Používá se i v USA. S ohledem na obezitu vyjde nastejno.
Skoro jako drive, kdy doktori doporucovali koureni cigaret.
Vždyť to je běžná praxe, že výrobci si platí vědce, aby lhali v jejich prospěch.