Diskuze

Přidávají se do piva „rybí vnitřnosti“? Ano, ale můžete být v klidu

Pivovar Guinness přestane po 256 letech přidávat do svého piva během výroby prášek z rybích měchýřků z ryb z řeky Mekong. Pomáhal s filtrací nápoje a odstraněním kvasinek.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

M89i58l58a86n 85Č34e50r11n95ý

18. 11. 2015 19:32

Mě by hlavně zajímalo, jak se kvalitativně liší měchýře ryb z řeky Mekongu a z řeky Jang-c'-ťiang.;-)

4 0
možnosti

vyzina se pouziva/la i na cereni vina a problem to snad neni, ne?

0 0
možnosti

A co jsi tim chtelmrict?

0 0
možnosti

Nevím, ale z těch větších pivovarů je pitelnej tak Bernard. Jinak jsou to piva která zaženou žízeň, ale nemají duši. Všecko to chutná víceméně stejně. Ještě, že může člověk testovat ty malý pivovárky;-)

15 1
možnosti

J87a96n 39S91o20u11k19u37p

18. 11. 2015 8:23

Technicky obstojný článek na téma zákalu piva, a za to dík.

5 0
možnosti

Jojo v Plzni GMO jiz brzy realita!Pred 15 lety v zajmu kvality zrusili spilku,to je panecku pivinko!

1 0
možnosti

E12v92a 87R78o85c47c90o

18. 11. 2015 11:43

A co máte s GMO za problém ?

0 0
možnosti
Foto

Stejně není nad to zajet si pro pivo do pivovaru v sousední vesnici ;-)

4 0
možnosti

To nesmíte bydlet u Velkých Popovic...

1 0
možnosti

Proč ne :) Hlavně že pivo chutná ne ? ;-D

0 0
možnosti

J52a54n 29S83t35a93r34ý

18. 11. 2015 1:04

A já furt proč po deseti kouscích civím jak kapr...

37 0
možnosti

10 guinnessu? ste dobrej ;-)

5 0
možnosti

Zlaté čerstvé nefiltry. Velkovýrobny ať se jdou vycpat i s jejich rybami a chemií.

11 1
možnosti
Foto

M21i84l60a46n 21Č86e47r21n31ý

18. 11. 2015 19:30

Ano, beru. Taky mám stokrát radši čerstvé nefiltrované pivo...

Ale tady jde hlavně o trvanlivost, aby se to pivo dalo vyvážet do zahraničí anebo aby vydrželo v regálech supermarketů co možná nejdéle.

1 0
možnosti

Kdo pil někdy Litovel, není překvapen a rozhodně nepochybuje.:-P

1 4
možnosti

Ty radsi Plznicku,vid?

0 0
možnosti