- Napište nám
- Kontakty
- Reklama
- VOP
- Osobní údaje
- Nastavení soukromí
- Cookies
- AV služby
- Kariéra
- Předplatné MF DNES
Mě by hlavně zajímalo, jak se kvalitativně liší měchýře ryb z řeky Mekongu a z řeky Jang-c'-ťiang.
vyzina se pouziva/la i na cereni vina a problem to snad neni, ne?
Nevím, ale z těch větších pivovarů je pitelnej tak Bernard. Jinak jsou to piva která zaženou žízeň, ale nemají duši. Všecko to chutná víceméně stejně. Ještě, že může člověk testovat ty malý pivovárky
Technicky obstojný článek na téma zákalu piva, a za to dík.
Jojo v Plzni GMO jiz brzy realita!Pred 15 lety v zajmu kvality zrusili spilku,to je panecku pivinko!
Stejně není nad to zajet si pro pivo do pivovaru v sousední vesnici
To nesmíte bydlet u Velkých Popovic...
Proč ne :) Hlavně že pivo chutná ne ?
A já furt proč po deseti kouscích civím jak kapr...
Zlaté čerstvé nefiltry. Velkovýrobny ať se jdou vycpat i s jejich rybami a chemií.
Ano, beru. Taky mám stokrát radši čerstvé nefiltrované pivo...
Ale tady jde hlavně o trvanlivost, aby se to pivo dalo vyvážet do zahraničí anebo aby vydrželo v regálech supermarketů co možná nejdéle.
Kdo pil někdy Litovel, není překvapen a rozhodně nepochybuje.