Klávesové zkratky na tomto webu - základní­
Přeskočit hlavičku portálu


Serveru Technet.cz je dnes přesně jeden rok

aktualizováno 
Vážení čtenáři, dnes je tomu přesně rok, co byl poprvé spuštěn server Technet.cz. Ten během roku doznal mnoha výrazných změn, designem počínaje, začleněním nových rubrik (Audio, Notebooky) pokračuje. Redaktorský tým svoji práci dělá s vysokým nasazením, a to je zejména poslední měsíce vidět ve stále rostoucí čtenosti i počtu nově přibyvších čtenářů, což nás samozřejmě těší. I nadále bychom, s Vaší pomocí, chtěli budovat server, na nějž se budete pravidelně vracet a nejdete na něm ty informace, které Vás zajímají, stáhnete si programy, které potřebujete a čtením denní porce novinek budete stále v obraze.
Doufáme, že nám budete svoji přízeň věnovat i nadále a za další rok si přečtete podobně laděnou "narozeninovou" zprávu.
Při příležitosti ročního působení serveru Technet.cz, jsme pro Vás připravili soutěž o hodnotné ceny. Hra bude odstartována příští týden, pokud tedy nepatříte k až tak pravidelným čtenářům našeho serveru, v pondělí si na Technet cestu určitě najděte :o)

S pozdravem a přáním hezkého dne

Ondřej Lavička,
vedoucí redakce Technet.cz



Témata: Aktuality, Notebook


Hlavní zprávy

Další z rubriky

Před 100 lety vznikly fotografie víl z Cottingley
Před 100 lety vznikly slavné fotografie víl z Cottingley

VIDEO V létě 1917 vyfotily dvě dívky, Elsie Wrightová a Frances Griffithsová fotografie víl. Řadu let věřila celá Velká Británie, že fotografie jsou pravé. Mýtus...  celý článek

Rozstřel s ředitelem Českého egyptologického ústavu Miroslavem Bártou (26. 6....
Čeká nás bouřlivé období, teď jsme na vrcholu, říká egyptolog Bárta

Naši společnost čeká velká proměna, a to nejspíš už za pár let. Neznamená to, že vymřeme a svět zanikne, ale musíme najít nové způsoby, jak společenský systém,...  celý článek

Oškrábané a omyté brambory se v celém procesu poprvé potkají s lidskou rukou až...
Když i obyčejný brok způsobí poplach. Jak se vyrábí úplně jiné brambůrky

Ze 40 tun brambor vyrobí denně 15 tun smažených brambůrků. Od běžných chipsů se liší na první pohled i chutí. Nedají se usmažit z každé brambory, ale díky...  celý článek

Najdete na iDNES.cz



mobilní verze
© 1999–2017 MAFRA, a. s., a dodavatelé Profimedia, Reuters, ČTK, AP. Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí, šíření či dalšího zpřístupňování článků a fotografií je bez souhlasu MAFRA, a. s., zakázáno. Provozovatelem serveru iDNES.cz je MAFRA, a. s., se sídlem
Karla Engliše 519/11, 150 00 Praha 5, IČ: 45313351, zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze, oddíl B, vložka 1328. Vydavatelství MAFRA, a. s., je členem koncernu AGROFERT.