Klávesové zkratky na tomto webu - základní­
Přeskočit hlavičku portálu


Vykašlal se na vás Diderot? CHIP vám pomůže - převzal podporu encyklopedie

  8:45aktualizováno  8:45
Na internetových stránkách časopisu CHIP naleznete staronovou podporu encyklopedie Diderot (preview zde). Ta byla společností Diderot, s. r. o., vydavatelem knižní či CD-ROM encyklopedie a zároveň provozovatelem serveru diderot.cz, jenž poskytoval servis, ukončena. Společnost se dostala do konkurzu (Technet informoval) a v zápětí došlo též ke znepřístupnění webu. Na tom je sice nyní možné alespoň aktivovat encyklopedii (ta je chráněna registračním číslem aktivovatelným přes web - podobně jako u Microsoft XP produktů), několik měsíců však produkt mnoha uživatelům ležel ladem, aktivaci nebylo možné provést.
Na stránkách CHIPu je k nalezení několik updatů pro encyklopedii (podpora pod WinXP, korektní fungování pod IE 6.0 a další). K přečtení je také pár zajímavých rozhovorů - se správcem konkurzní podstaty o budoucnosti Diderotu či s majitelem a jednatelem společnosti Diderot, s. r. o.
Autoři:


Témata: Aktuality, Chip, Microsoft


Hlavní zprávy

Další z rubriky

Rozstřel s ředitelem Českého egyptologického ústavu Miroslavem Bártou (26. 6....
Čeká nás bouřlivé období, teď jsme na vrcholu, říká egyptolog Bárta

Naši společnost čeká velká proměna, a to nejspíš už za pár let. Neznamená to, že vymřeme a svět zanikne, ale musíme najít nové způsoby, jak společenský systém,...  celý článek

Zakladatel Billy Karl Wlaschek na snímku z roku 2009
Zakladatel obchodů Billa byl ve Wehrmachtu, měl české předky

VIDEO 4. srpna 1917 se narodil Karl Wlaschek, miliardář, milovník krásných žen a hlavně zakladatel sítě maloobchodů Billa. Wlaschek se sice narodil ve Vídni, ale...  celý článek

Oškrábané a omyté brambory se v celém procesu poprvé potkají s lidskou rukou až...
Když i obyčejný brok způsobí poplach. Jak se vyrábí úplně jiné brambůrky

Ze 40 tun brambor vyrobí denně 15 tun smažených brambůrků. Od běžných chipsů se liší na první pohled i chutí. Nedají se usmažit z každé brambory, ale díky...  celý článek

Najdete na iDNES.cz



mobilní verze
© 1999–2017 MAFRA, a. s., a dodavatelé Profimedia, Reuters, ČTK, AP. Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí, šíření či dalšího zpřístupňování článků a fotografií je bez souhlasu MAFRA, a. s., zakázáno. Provozovatelem serveru iDNES.cz je MAFRA, a. s., se sídlem
Karla Engliše 519/11, 150 00 Praha 5, IČ: 45313351, zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze, oddíl B, vložka 1328. Vydavatelství MAFRA, a. s., je členem koncernu AGROFERT.