- Napište nám
- Kontakty
- Reklama
- VOP
- Osobní údaje
- Nastavení soukromí
- Cookies
- AV služby
- Kariéra
- Předplatné MF DNES
No škkoly na to nemám. Biochemik nejsem. Ale co si tak vzpomínám ze střední školy: nejedná se náhodou o glyceraldehyd? Ono chemicky je to nejjednoduší cukr. Ale ke slazení do kafe to má sakra daleko.
Glykolaldehyd byl nalezen v rozsáhlé oblasti. Oni ho tam předpokládají na základě nějakých vědeckých laboratorních pokusů a pozorování, proto mluví o molekulách. Výskyt cukru by mohl vysvětlit třeba výbuch obrovského cukrovaru mimozemšťanů....
Sám pracuji v laboratoři a vím jak složité je stanovit obsahy zejména lehkých prvků (C,H,O,N atd)v řádu ppm ve fyzickém vzorku a oni frantící najdou molekuli cukru ve vzdálenosti 23tis světelných let To by musela být min. ve velikosti planety
To bude asi tim, ze tech molekul tam bude vic nez jedna a v prostoru velkem treba jako nekolik nasich planetarnich soustav a vubec nemusi jit o rad ppm. Doufam, ze nemusis v praci myslet nebo delas aspon v soukromem sektoru a neplatime to z dani.
reknete mi, az se najde umele sladidlo. To bude dukaz existence mimozemskych inteligentnich topmodelek.
:-D Komentář vhodný serveru http://www.lamer.cz ;) ;) Škoda, že není z jabberu ;) ;) ;) Fakt jsem se pobavil, dík ;) ;)
to zas nějakej amík v nasa žral koblihu a najednou je z toho cukr mimo mléčnou dráhu
už je to tak, neosladíme to jenom celé Evropě, ale rovnou celému Vesmíru
Trochu mi to připomělo Men In Black:
"Edagre, co to bylo?"
"Cukr!"
"Jak by to mohl být cukr?"