- Napište nám
- Kontakty
- Reklama
- VOP
- Osobní údaje
- Nastavení soukromí
- Cookies
- AV služby
- Kariéra
- Předplatné MF DNES
Tak tenhle clanek jsme tu jiz meli, to jenom prepisete datum o poslete do druheho kola?
hňupe, to předtím byl článek o konzervě tohle je jen upozornění na výročí konzervy...
... protože to vyšlo o mnoho levněji než-li vaření. Například hovězí maso s bílou fazolí stálo 3,-Kčs a hovězí na divoko 6,-Kčs. Hitem byly čínské vepřovky - I.jakost za 10,-Kčs a II.jakost za 8,- Kčs. Představte si, že i v té dvojce byly kusy masa a ne mletý separát, jako je tomu dnes. Jídlo z konzerv jedli většinou trampové, študáci, staří mládenci, lidi z ubytoven a rodiny, kde měli matku nevařilku.
"Ale 15. května je právě dnes" ... já myslel že 14tého.. tak alespoň že už je pátek
Toho jsem si taky vsiml, hold uz dnes znamena zitra :-)
Asi zase bude stejny clanek v mf DNES a tady ho hodili omylem o den driv.
Tak zase vezmu otvírák na konzervy a nějakou tu rybí konzervu z tenkého plechu, co se zprohýbá, jen když se na ni člověk přísně podívá. Protože se zase tak často nenudím, tak už kupuju jen konzervy s ručním otevíráním.
Já bych řekl, že nejdříve byl otvírák a až poté byla plechovka :)
Autor pravděpodobně čerpá z nějakých neseriozních amatérských zdrojů - pravděpodobně epochy. Kdyby však viděl jak tehdejší konzerva vypadala, tak s tou tehdejší neměla téměř nic společného. Byla to láhev, do které bylo narváno jídlo a uzavřeno špuntem.
Prosím autora, aby podobné články nepsal, protože odborná úroven idnes může takovými články značně poklesnout.