- Napište nám
- Kontakty
- Reklama
- VOP
- Osobní údaje
- Nastavení soukromí
- Cookies
- AV služby
- Kariéra
- Předplatné MF DNES
doktori to vedi davno - s oblibou chlastaj v kyslikovim stanu
Nečetl jsem to, ale určitě se jedná o kvalitní SLIVOVICU ... - ta je ověřená a když se pije sama tak o kocovině se vám tak akorát může zdát ... :-)
Redukcí kyslíku z vody a kysličníku uhličitého (sifonu) vyrobit slivovicu, to by nešlo?
si nikdo nevšímá, že Asiaté mají odlišné odbourávání alkoholu jako Evropané. Je to cosi o játrech, enzymech atd. Prostě se spíš se ožerou. Mají levnéjší opici. Před časem jsem o tom viděl film na Spektru. OUTÚ nemusí fungovat stejně i na nás...
třeba jim nakonec vyfukováním vzduchových bublin do alkoholu to zlato vznikne :)
objevil ameriku. To snad ví každej, že když to přežene má jít na vzduch.
Proč bych chtěl rychle vystřízlivět,když jsem investoval za alkohol? Rum si kupuji abych byl pod párou. Když hned vystřízlivím,příjde mě opice zbytečně draho.
toto je kvalitní názor. Já chlastám taky!
JSEM SE ZRUŠIL JAKO KRÁVA A ZVRACEL CELIČKOU NOC A RÁNO JSEM BYL DOBRÝ..TAKŽE DĚKUJI NECHCI ŽÁDNÉ VYNÁLEZY, CHCI SE JEN KVALITNĚ STŘÍSKAT
nélepší je nikdy nepřestat pít. Opice potom nemá kdy přijít.
To je jako prohnat si telem pernik a heroin naraz...