- Napište nám
- Kontakty
- Reklama
- VOP
- Osobní údaje
- Nastavení soukromí
- Cookies
- AV služby
- Kariéra
- Předplatné MF DNES
až do chleba dají to správné éčko vydrží; i 1/4roku; k jídlu třeba nebude ale to supermarkety nezajímá
Mně se nezdá informace o tom, že kváskový chleba je kyselejší než ty dnešní. Naopak konzumní chléb nejím, protože ten je až odpudivě kyselý a naopak peču chleba podle tohoto receptu http://www.vaclavkrejci.cz/poctivy-domaci-chleb a je perfektní a chutný, není kyselý.
jedna z hrozeb je americký chleba, z části z nebezpečných gmo a z části sladké mouky, která má v američanech snižovat práh sladkosti a zvyšit ttak konzum sladkých věcí. Americký chleba je o dost sladší než náš český.
Ja tedy nevim, ale vic nez par dni starej chleba uz mi stejne moc nechutna. Takze ani tak nejak nepotrebuju, aby mi vydrzel 2 mesice.
Mimochodem, kdyz jsme driv meli kralika, susili jsme mu obcas zbytky co se nesnedly. Kdyz se rozkrajel a ususil, tak takovej ususenej chleba klidne vic nez ten mesic vydrzel. Takze mam takove soukrome podezreni, ze za plesniveni chleba muze zejmena v nem obsazena voda. Kdyz treba obcas delam ze starsiho chleba topinky v toustovaci, tak jsem se vzdycky docela divil, co je jeste v takovym "suchym" chlebu vody (kolik z toho slo pary a voda z toustovace primo vykapavala ven - pri peceni na panvi to samozrejme nezazijete).
já bych doporučil ozařovat některé konzumenty
Evropská legislativa bude vyžadovat, aby výrobky ošetřené mikrovlnami byly označeny? Ano, pozor na záření. Pozor i na úpravu IR zářením (rozuměj grilování). Zákazníci jsou varování před neexistujícím nebezpečím, zato šarlatánům jsou schvalovány výjimky z legislativy.
Článek je zajímavý, jen mě mrzí, že jsou tady kritizována media a jinde na idnes je reklama na přístroj na svícení do uší.
To nejste sám... Ale i proto článek vznikl: aby čtenáři věděli, že není důvod autorovi vědět, pokud narazí na nesrovnalosti nebo chyby.
Dva měsíce nevím, ale chleba zabalený do igel. sáčku daný do mrazáku chutná i za několik týdnů po rozmražení docela dobře. Takže bych klidně prubnul i ty dva měsíce.
To je jiná liga. V mrazáku při -18 vydrží chleba snad neomezeně.
Ono je to celé hovadina.
Spóry plísní jsou všudypřítomné v ovzduší, takže by něco podobného mohlo fungovat pouze v případě, že by byl chléb balen neprodyšně v ochranné atmosféře. Jinak je to blbost, nebo reklamní trik na blbosti postavený.
" "Kyselý" (kváskový) chléb nebyl příliš ceněný ani v minulosti, stačí se podívat do starší české literatury."
Cože?! Opravdovej KVÁSKOVEJ chleba je snad nejlepší, jakej jsem kdy jedl. A chutná jako jídlo. Ne jako umělá hmota ve tvaru bochníku z obchodu.
Celej ten článek mi připadá jako nějaký reklamní sdělení zdůvodňující, proč bychom měli jíst jejich hnusnej chleba.
No hlavne, ze pana redaktora psat bavi (viz. jeho profil) :))))))