- Napište nám
- Kontakty
- Reklama
- VOP
- Osobní údaje
- Nastavení soukromí
- Cookies
- AV služby
- Kariéra
- Předplatné MF DNES
Všem těm, co tady píší nesmysly o přenosu vztekliny mlékem, na netu je toho dost a i wikina obsahuje důležité informace http://cs.wikipedia.org/wiki/Vzteklina
Poslední prokázané nakažení člověka vzteklinou v ČR bylo v 60. letech minulého století na Kroměřížsku....
Brucelóza je hlášená hlavně z Balkánského poloostrova. Česká republika je prostá bovinní brucelózy od roku 1964[2] a od roku 1951 si drží statut země prosté B. ovis a B. melitensis u ovcí a koz.[12] Jedinou formou brucelózy, jež se vyskytuje na území Česka, je tak brucelóza zajíců způsobená B. suis biovarem 2...Takže můžete dostat brucelozu pouze nekvalitně upraveným masem http://cs.wikipedia.org/wiki/Brucel%C3%B3za)
Borelióza se přenáší hlavně klíšťaty.....
No a za chvili budem vsichni bastit amarouny...Nemam problem pit cerstve mleko ze statku, delam to uz hromadu let a budu vesele pokracovat.
Takže nejjednodušší je kupovat mléko, které těmito úpravami neprošlo - čerstvé nebo selské mléko.
jestli to neni april. uz tolikrat se objevil nejaky vyznamny cesky objev, lek na rakovinu atd. a pak uz jen ticho.
Jenom, aby lactoferrin nebyl jenom další marketingový blábol.
Tady čtu, že to má antibakteriální, antivirotické, anti-... A můžete s tím mít i nádobí místo Jaru a používat místo zubní pasty. Sáček laktoferinu bude normální komodita. Kurz 10 zlatých cihel = sáček laktoferinu.
V článku je uvedeno, že se ročně prodá lactoferrin za miliardy $. Jako něco přesnějšího není? Nebo to říkali kuci z laborky?
Niic o miliardách dolaru v článku neni. A otázce po něčem "jako přesnějším" bohužel nerozumím,takže vám v tomto ohledu nevyhovim.
Jinými slovy z mléka je důležité všechno dobré vyndat. Zůstane nám voda, do té přidáme bílé barvivo a v krabicích prodáváme za 20 Kč/litr. V akci za 14.
oni ho snad chtějí vyndat, aby ho následně - po tepelném šoku - mohli vrátit zpátky, takže se teplotou nezničí
Víte, že z
tepelně neupraveného mléka můžete dostat i boreliozu?
To je hezké jak jsme šikovní. Pravdou ale je, že české mléko se nedá pít. Pro koho to není z ruky, doporučuji raději mléko s Německa.
V Nemecku maji jine vyrobni technologie na zpracovani mleka nez u nas ? Nebo na zaklade ceho soudite ze mleko se neda pit ?
A co tak přestat pít něco, co je určeno telatům a né lidem
Kdyz me to chutna :-). Neni nad cerstve nadojene mlicko primo od kravicky... Teda vychlazene. Z tepleho se mi zveda kufr :-D
Jen jestli ten "trvanlivej hnus" není náhodou tím rychlým ohřevem a zchlazením poškozený méně, než to vaše "čerstvé" mléko pasterizací a chemickými konzervanty. Byly doby, kdy jsem si z kupovaného čerstvého mléka dělal domácí jogurt - dnes už to v našem kraji nejde; prostě v tom kvasinky chcípnou. Taky vydrží patnáct dní - opravdové čerstvé mléko má nejdéle třetí den kysat.
Jaké jsou to ty chemické konzervanty v tom tzv. česrtvém mléce?Mohl byste vyjmenovat alespoň dva?